Skip navigation

Österreichische Hagelversicherung


A A

Companie

Agra Asigurări. -Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala Bucureşti

Agra Asigurări - Oesterreichische Hagelversicherung VVaG Viena Sucursala Bucureşti este sucursala din România a societăţii austriece de asigurări agricole Österreichische Hagelversicherung.

Österreichische Hagelversicherung a fost fondată în anul 1947 în Austria la inițiativa fermierilor de către companiile de asigurare austriece. Societatea funţionează pe principiile codului civil, fiind o societate non-profit a cărui scop prioritar este de a răspunde cât mai rapid nevoilor fermierilor. Suplimentar pe lângă sucursala din România, Österreichische Hagelversicherung este activă şi pe piaţa asigurărilor din Cehia, Slovacia, Ungaria şi Slovenia oferind fermierilor din aceste țări cea mai amplă paletă de produse de asigurări agricole din Europa.

Parteneriatul dintre Agra Asigurări și fermieri se bazează în primul rând pe ÎNCREDERE. Obiectivul principal al societății este oferirea cât mai rapidă a ajutorului necesar în caz de daună și reducerea birocrației la subscrierea polițelor și la acordarea despăgubirilor.

Evaluatori de daune Agra Asigurări sunt fermieri activi, care în cazul unei daune vă pot garanta ajutor rapid și de specialitate folosind cea mai modernă tehnică de evaluare a daunelor la nivel european.